Eventkalender

På NackaStrandsMässan finns kreativa och inspirerande eventlokaler, lika bra för företagets stora jubileumsfest som när du skall lansera nästa succé. NackaStrandsMässans stora ljusa hallar, med en unik blandning av gammal industrimiljö och moderna faciliteter, bjuder på mängder av möjligheter för lyckade events där du får allt fokus och själv kan sätta din prägel på lokalen.

Hos oss kan du arrangera fester, produktlanseringar, middagar, shower, cocktailpartyn och mycket mer. Med vårt stora och välutrustade kök och vår excellenta köksmästare erbjuder vi matupplevelser utöver det vanliga. På NackaStrandsMässan serveras lyxiga galamiddagar för upp till 2000 gäster.

I våra hus har vi haft glädjen att husera många olika typer av events, såsom mässor, konferenser/kongresser, kända bilmärkens nylanseringar, galamiddagar, stora personalfester och många fler roliga evenemang. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att lyckas maximalt med din nästa eventinvestering.

NackaStrandsMässan : 2021-04-23 —2021-04-25

Byggnadsvård & Trädgård

Pga Corona-läget som råder skjuts mässan fram till 2022 då vi kör vår kvalitativa mässa Byggnadsvård & Trädgård för andra gången, mer spända och förväntansfulla än någonsin. Responsen på fjolårets mässa som gick av stapeln 10-12 maj 2019 var över all förväntan. Både från de modiga utställare som vågade satsa och medverkade vårt allra första år samt från våra besökare.

Mässan är nu en uppskattad mötesplats där hantverkare, byggnadsvårdsfantaster och riktigt kunniga har möjlighet att dela med sig till kunskapstörstande besökare. Här samlas utställare inom byggnadsvård, måleri, plåtslageri, finsnickeri, utemiljöer, hantverk, odling, växter, växthus, arbetskläder, biodling, utomhusbelysning och mycket mer. Det alla har gemensamt är att de håller mycket hög kvalitet!

Rivas eller sparas? Det är frågan besökaren får hjälp att själva avgöra svaret på, under ett besök på Byggnadsvård och Trädgård. Här får besökaren kunskap, verktyg och inspiration för att förverkliga sina projekt och drömmar. Allt från att delta i seminarier om värdet av att bevara gamla byggnader och saker, workshops inom t ex olika målningstekniker till att träffa experterna själva i deras olika montrar.

Bokningen

Använd bokningsförfrågan till höger