Byggnadsvård & Trädgård april eller maj 2022

Byggnadsvård & Trädgård​

Pga Corona-läget som råder skjuts mässan fram till 2022 då vi kör vår kvalitativa mässa Byggnadsvård & Trädgård för andra gången, mer spända och förväntansfulla än någonsin. Responsen på första mässan som gick av stapeln 10-12 maj 2019 var över all förväntan. Både från de modiga utställare som vågade satsa och medverkade vårt allra första år samt från våra besökare.

Mässan är nu en uppskattad mötesplats där hantverkare, byggnadsvårdsfantaster och riktigt kunniga har möjlighet att dela med sig till kunskapstörstande besökare. Här samlas utställare inom byggnadsvård, måleri, plåtslageri, finsnickeri, utemiljöer, hantverk, odling, växter, växthus, arbetskläder, biodling, utomhusbelysning och mycket mer. Det alla har gemensamt är att de håller mycket hög kvalitet!

Rivas eller sparas? Det är frågan besökaren får hjälp att själva avgöra svaret på, under ett besök på Byggnadsvård och Trädgård. Här får besökaren kunskap, verktyg och inspiration för att förverkliga sina projekt och drömmar. Allt från att delta i seminarier om värdet av att bevara gamla byggnader och saker, workshops inom t ex olika målningstekniker till att träffa experterna själva i deras olika montrar.

För mer information se http://www.byggnadsvardochtradgard.se eller kontakta ansvarig projektledare på malin@nackastrandsmassan.se

Sociala medier