Stockholm Beer & Whisky Festival
26 – 29 november 2020

Än så länge har vi tyvärr inte fått nya direktiv från myndigheterna om förändring gällande max antal personer. SBWF följer naturligtvis gällande restriktioner, vi har därför utarbetat plan B, plan C, plan D… för hur festivalen ska genomföras under denna märkliga Coronatid. Det blir en Festival, den 29:e i ordningen, men på ett anpassat sätt. Vilken av våra planer det blir är helt beroende på hur hösten utvecklar sig. I våra stora rymliga lokaler kan vi på ett säkert sätt hålla social distans. Vi är självklart rädda om våra gäster, utställare medarbetare. Nämnas bör att flera länder i Europa nu tillåter mässor igen! Vi lägger ut information löpande, så snart vi själva vet mer inför hösten. Skål och på återhörande, var rädda om er! För mer information: http://www.stockholmbeer.se

Sociala medier